اگر در خصوص سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری سوالی دارید
اگر در خصوص سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری سوالی دارید
دیوان عدالت اداری را میتوان جزو مهمترین مرجعهایی دانست که به شکایت و دادرسی افراد حقیقی و حقوقی از ارگانهای دولتی میپردازد. افرادی که در رابطه با تصمیمگیریهای سازمانها و ارگانهای دولتی احساس میکنند حق و حقوقی از آنها ضایع شده است میتوانند از طریق دیوان عدالت اداری درخواست دادخواست و رسیدگی نمایند.در گذشته افراد برای ثبت شکایت در دیوان عدالت اداری میبایست حتماً از طریق شعب این دیوان در سطح کشور و به صورت حضوری اقدام میکردند، امروزه اما به منظور سهولت دسترسی مردم به خدمات دیوان عدالت اداری و صرفهجویی در زمان و انرژی عموم مردم، سامانهای برای ثبت دادخواست و شکایت در دیوان عدالت اداری طراحی و در دسترس مردم قرار گرفته است که با نام سامانه ساجد دیوان عدالت اداری شناخته میشود.
با راهاندازی سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری امکان ثبت حضوری دادخواست در دیوان عدالت اداری از بین رفته است و افراد میبایست برای این کار حتماً از طریق سامانه ساجد دیوان عدالت اداری به نشانی اینترنتی sajed.divan-edalat.ir اقدام نمایند. استفاده از سامانه ساجد دیوان عدالت اداری برای عموم مردم امکانپذیر است و افراد میتوانند با مراجعه به این سامانه دادخواستهای خود را ثبت نمایند.به منظور آشنایی هرچه بیشتر کاربران با دیوان عدالت اداری و اختیارات این دیوان، در این مقاله شما را با سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری sajed.divan-edalat.ir به صورت کامل آشنا خواهیم کرد و چگونگی استفاده از خدمات سامانه ساجد دیوان عدالت اداری همچون نحوه ورود به سامانه ساجد دیوان عدالت اداری و همچنین نحوه ثبت درخواست در سامانه ساجد دیوان عدل اداری را به صورت کامل شرح خواهیم داد تا قادر باشید شخصاً دادخواستهای خود را در این سامانه به ثبت برسانید.
ورود به سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری
همانطور که گفته شد در حال حاضر دیگر امکان ثبت دادخواست به صورت حضوری و در محل شعب دیوان عدالت اداری وجود ندارد و افرادی که قصد ثبت دادخواست در این دیوان را دارند میبایست حتماً این کار را از طریق سامانه ساجد دیوان عدالت اداری انجام دهند. دیوان عدالت اداری زیر نظر قوه قضاییه فعالیت میکند و به همین دلیل لازم است تا افرادی که قصد استفاده از سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری را دارند ابتدا در سامانه ثنا ثبت نام نمایند و رمزعبور شخصی خود را دریافت نمایند؛ بدون ثبت نام در سامانه ثنا استفاده از خدمات سامانه ساجد دیوان عدالت اداری امکانپذیر نمیباشد.نکتهای که در مورد سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری باید توجه ویژهای به آن داشت این است که حداکثر فرصت ثبت دادخواست در مورد آرای صادر شده از مراجع قضایی برای افراد ساکن ایران سه ماه و برای افرادی که خارج از کشور زندگی میکنند شش ماه میباشد و پس از گذشت این زمان از تاریخ صدور رای، دادخواست از سوی دیوان عدالت اداری پیگیری نخواهد شد.
در مواردی نیز پیش آمده که افراد دادخواست خود را در سامانه ساجد دیوان عدالت اداری ثبت نمودهاند و پس از اعلام رای از طرف شعب بدوی دیوان عدالت اداری، خواهان تجدیدنظر در رای بدوی این مرجع شدهاند؛ در این گونه موارد برای افراد ساکن کشور بیست روز و برای افرادی که خارج از کشور ساکن هستند شصت روز مهلت در نظر گرفته شده است تا تقاضای تجدیدنظرخواهی خود را در دیوان عدالت اداری ثبت نمایند، بدیهی است که پس از گذشت زمان ذکر شده، رای شعب بدوی دیوان عدالت اداری قابل اجرا میباشد و امکان تجدیدنظرخواهی وجود ندارد. برای استفاده از خدمات سامانه ساجد دیوان عدالت اداری کاربران ابتدا میبایست به لینک اصلی این سامانه به نشانی sajed.divan-edalat.ir مراجعه کنند و در این سامانه ثبت نام نمایند. اطلاعاتی که در زمان ثبت نام از شما خواسته میشود عبارتند از کد ثنا که معمولاً کد ملی شخص است و همچنین تاریخ تولد کاربر؛ پس از ثبت نام میتوانید با ورود مجدد به سامانه اقدام به ثبت دادخواست و یا شکایت خود در سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری نمایید.
ورود به سامانه ساجد دیوان عدالت اداری بسیار راحت و آسان است و کاربران میتوانند در هر نقطه و هر زمان از شبانهروز با اتصال به اینترنت عملیات مربوط به ورود به سامانه ساجد دیوان عدالت اداری را انجام دهند. در ادامه به صورت گام به گام شما را با نحوه ورود به سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری آشنا خواهیم نمود.
برای اطلاع از نحوه ثبت درخواست در سامانه ساجد دیوان عدل اداری پیشنهاد میکنیم تا مطالعه قسمت بعدی مقاله را که به این موضوع پرداخته است از دست ندهید.
حال که با سامانه ساجد دیوان عدالت اداری و حوزه اختیارات این دیوان آشنایی پیدا کردید بهتر است تا با نحوه ثبت درخواست در سامانه ساجد دیوان عدل اداری نیز آشنا شوید. اگر قسمتهای قبلی مقاله را خوانده باشید متوجه شدهاید که برای ثبت دادخواست در سامانه ساجد ابتدا لازم است تا فرد ابتدا در این سامانه که لینک آن sajed.divan-edalat.ir میباشد ثبت نام اولیه را انجام دهد. با توجه به این نکته، با ما همراه باشید تا نحوه ثبت درخواست در سامانه ساجد دیوان عدل اداری را به صورت گام به گام مرور نماییم.
۴در این صفحه اطلاعات خاصی که مربوط به فرم دادخواست است از کاربر خواسته میشود و همچنین کاربر میبایست شرح دادخواست خود را به صورت کتبی در کادر مشخص شده وارد نماید. در این مرحله امکان بارگذاری مدارک و اسناد اسکن شده نیز برای کاربران فراهم شده است. پس از تکمیل اطلاعات بر روی گزینه "ذخیره" کلیک کنید تا دادخواست شما در سامانه ساجد دیوان عدالت اداری ثبت شود.
همانطور که متوجه شدید دیوان عدالت اداری مرجع اصلی شکایت و دادخواست افراد حقیقی و حقوقی از آراء صادره توسط قوه قضاییه و همچنین شکایات مربوط به ارگانهای دولتی و کارمندان دولت میباشد. سامانه ساجد دیوان عدالت اداری به منظور سهولت دسترسی مردم به دیوان عدالت اداری راهاندازی شده است و افراد برای ثبت شکایات و دادخواستهای خود میبایست از طریق این سامانه که به نام سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری نیز شناخته میشود اقدام نمایند. لینک اصلی سامانه ساجد دیوان عدالت اداری به نشانی sajed.divan-edalat.ir در دسترس عموم مردم قرار دارد و افراد میتوانند با مطالعه این مقاله با نحوه ورود و ثبت شکایت در این سامانه آشنایی لازم را بدست آورند.
اگر در خصوص سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری سوالی دارید
اگر در خصوص سامانه ثبت دادخواست دیوان عدالت اداری سوالی دارید